Hamontse kleuterdirectrice sterft op school

Gevonden op de website van het Belang van Limburg…: http://www.hbvl.be/Limburg/3930/artikel.asp?art=4daa2fda-ce86-4dd6-9fa6-5817ec474faf

In de Hamontse kleuterschool De Robbert is gisteren net voor de middag directrice Linda Van Driel (41) plots overleden. “Linda voelde zich niet goed, kreeg bijna geen lucht”, vertelt een aanwezige kleuterleidster. “De dokter werd gebeld, en ook de ambulance was heel snel aanwezig, maar nadat juffrouw Linda het bewustzijn had verloren, kon reanimatie geen hulp meer bieden. Ze overleed ter plaatse.”

De kleuters hebben niets gezien van het gebeuren. Zij werden naar de eetzaal gebracht, waar ze opgevangen werden door een team van deskundigen. Het CLB, directieleden van de andere Hamont-Achelse scholen, en leden van het schoolbestuur waren aanwezig om zowel personeel als kleuters op te vangen.

Linda Van Driel was afkomstig van Hamont. Ze werkte sinds 1995 in de kleuterschool in de Groenstraat, de vroegere Angelaschool, die na de scholenfusie werd omgedoopt tot ‘De Robbert’. Sinds 1999 was ze er directrice.

“Linda leefde voor haar school, ze heeft er ontzettend veel voor gedaan, en zal enorm gemist worden binnen onze scholengemeenschap”, zegt Marleen Slenders, lid van het schoolbestuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s